زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نشاسته گل ۱ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۲ پیمانه |
عسل ۱ قاشق مربا خوری |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
روغن مایع ۱/۴ پیمانه |
سرکه ۵ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در ظرفی مناسب نشاسته گل را در آب خنک حل میکنیم و روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم تا کمی غلیظ و یکدست شود. |
مرحله 2 | عسل را اضافه کرده و هم میزنیم تا ماده مثل فرنی غلیظ شود. |
مرحله 3 | سپس ظرف را کناری گذاشته تا مواد ولرم شود. |
مرحله 4 | در ظرفی گود زرده تخم مرغ و نمک را خوب هم میزنیم. |
مرحله 5 | همه روغن را قطره قطره و در حالی که تخم مرغ را هم میزنیم به مواد اضافه میکنیم. |
مرحله 6 | سپس نشاسته و آب و عسل را که از قبل آماده کردیم هم کم کم به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم. |
مرحله 7 | سرکه و آبلیمو هم مثل مراحل قبل کم کم اضافه میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه بادور تند همزن مواد را هم میزنیم و می بینید که رنگ سس سفید میشود. |
مرحله 8 | در آخر هم مقداری فلفل سیاه اضافه کرده و سس آماده میشود. |