سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب سس قهوه ای یا دمی گلاس

سس قهوه ای یا دمی گلاس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
آب گوشت ۲ فنجان
آرد ۳۰ گرم
سرکه ۱/۲ فنجان
کره ۱۱۵ گرم
سس قهوه ای یا دمی گلاس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سس قهوه ای یا دمی گلاس
روش ساخت
مرحله 155 گرم کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط آب میکنیم. اگر کره قهوه ای شد حرارت را کم میکنیم.
مرحله 2آرد را کم کم اضافه کرده و با همزن دستی، مخلوط میکنیم تا کره و آرد کاملا ترکیب و یکدست شوند.
مرحله 3سپس آب گوشت یا سبزیجات را اضافه کرده، با همزن مخلوط میکنیم تا ترکیب یکدستی بدست آید.
مرحله 4برای اضافه کردن سرکه با حرکت دایره وار سعی میکنیم سرکه را در کل مخلوط بگنجانیم سپس مخلوط میکنیم.
مرحله 5حالا اجازه میدهیم با حرارت کم، بمدت 1 ساعت بجوشد. در این مدت چند دقیقه یکبار هم میزنیم و در صورت لزوم برای جلوگیری از تبخیر بیش از حد و سوختن سس، حرارت را کمتر میکنیم.
مرحله 6بعد از 1 ساعت باید با تبخیر سرکه و آب گوشت یا سبزیجات، حجم سس نصف شده باشد و به طعم و غلظت مناسب برسد.
مرحله 7قاشقی را در سس فرو کرده، بیرون میاوریم و برمیگردانیم. اگر لعاب سس پشت قاشق باقی مانده بود، نشانه آماده شدن سس است. در غیر این صورت 20 دقیقه دیگر روی حرارت هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسد و همین تست غلظت را مجددا تکرار میکنیم.
مرحله 8کره باقیمانده را به سس اضافه کرده، هم میزنیم تا کاملا آب شده و با سس ترکیب شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین