زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
فلفل قرمزتعدادی |
شکر ۲ قاشق مربا خوری |
آب ۱ لیوان |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
سرکه سیب ۱ قاشق غذا خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
پودر فلفل قرمزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فلفل های تازه رو بشورید و کلاهکش رو جدا کرده و دانه های داخل فلفل رو دربیارین و فلفل ها رو خوردش کنید.بعد فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و درش رو بزارین.البته با شعله ملایم بزارید تا بپزه تا وقتی که فلفل ها خوب نرم بشن و بعد گوجه ها رو له یا رنده کنید و اضافه کنید. |
مرحله 2 | وقتی یه چند دقیقه گذشت گاز رو خاموش کرده با مخلوط کن دستی یا بلندر مخلوط رو به حالت پوره دربیارین بعد مخلوط رو از صافی درشت ردش کنید و داخل یه ظرف بریزید،مواظب باشید که احیانا هیچ پوست یا دانه ی فلفلی یا گوجه باقی نمونه. |
مرحله 3 | حالا به مواد پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمزی که بسته به میلتون هست که چقدر تند باشه رو اضافه کنید و به خوبی همش بزنید. |
مرحله 4 | سس حاضر شده رو میتونید داخل شیشه های کوچیک ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید. |
مرحله 5 | ویژگی این سس طعم و تندی دلخواه و به صرفه بودن و از همه مهمتر سالم بودنشه. |