زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
فلفل دلمه ای ۵ کیلوگرم |
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فلفل ها رو خوب شستم و به دو نیمه کردم. بعدش تخم های داخلشو خارج کردم و بعدش از چرخ گوشت رد کردم. بعدش روی حرارت ملایم همراه با شعله پخش کن میذاریم تا آروم بجوشه و قوام بیاد و آب اضافیش گرفته بشه. |
مرحله 2 | بعد نمک وروغن ودوباره تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود . وقتی خوب قوام اومد. خاموش میکنیم و میذاریم سرد بشه بعدش داخل قوطی میریزیم وداخل فریزر نگهداری میکنیم و برای غذاهای مرغی، لازانیا، سوپ و.ماکارانی و...ازش استفاده میکنیم .. |