زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات ۱۶۰ گرم |
کره ۱۰۰ گرم |
شیر ۳۶۰ میلی لیتر |
پودر قند ۲ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا در ظرف بزرگی مقداری آب را به جوش آورده و زیر شعله را ملایم کنید تا آب از جوشش اولیه بیفتد(یکی دو قل بزند اما در حال غلیان نباشد). |
مرحله 2 | شکلات و کره را داخل ظرفی ریخته و روی آب جوش قرار میدهیم(روش بن ماری). |
مرحله 3 | مواد را مرتب مخلوط میکنیم تا کره حل شده و با شکلات یکدست شود. |
مرحله 4 | شیر را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط میکنیم. |
مرحله 5 | پودر قند را به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا حل شود. |
مرحله 6 | وقتی مواد کاملا یکنواخت شد سس را به تابه ای مسطح منتقل کرده و روی حرارت ملایم قرار داده و به خوبی مخلوط میکنیم تا ته نگیرد(این سس خیلی زود ته گرفته و میسوزد پس مواظب باشید). |
مرحله 7 | وقتی سس غلیظ شد آن را از روی حرارت بداشته و اجازه میدهیم سرد شود. |