زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر قهوه ای ۳۰ گرم |
شکر ۳۰ گرم |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
چوب دارچین ۱ عدد |
پوست لیمو ۳/۴ قاشق چای خوری |
سیب ۱ کیلوگرم |
آب ۱۲۰ میلی لیتر |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | مواد اولیه را آماده کنید. البته دقت کنید که مقدار ذکر شده در مواد اولیه برای شکرها فقط معیار استاندارد این سس است اما میتوانید بسته به ذائقه و شیرینی سیب هایتان، شکر کمتر یا بیشتری استفاده کنید. |
مرحله 2 | سپس در یک قابلمه بزرگ بریزید و درب قابلمه را بگذارید روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد حرارت را کم کنید و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید. |
مرحله 3 | سپس از روی حرارت بردارید و چوب دارچین و پوست لیمو را از قابلمه بیرون بیاورید (در صورت استفاده از پوست لیموی تازه). مواد باقیمانده را پوره کنید تا کاملا یکدست شوند. |
مرحله 4 | میتوانید گرم سرو کنید یا قبل از سرو در یخچال بگذارید تا سرد شود سپس سرو کنید. |