زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
دانه خردل ۲ قاشق سوپ خوری |
سرکه ۲ قاشق چای خوری |
آب ۲ قاشق چای خوری |
شکر ۲ قاشق چای خوری |
پودر خردل ۲ قاشق سوپ خوری |
خامه ۴ قاشق سوپ خوری |
آبلیمو ۱/۴ پیمانه |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | برای تهیه سس خردل،همه ی مواد را داخل میکسر بریزید و با هم مخلوط کنید. |
مرحله 2 | اجازه دهید این ترکیب حداقل 15 دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد. |
مرحله 3 | به همین راحتی،سس خردل شما آماده است.میتوانید آن را همراه غذا میل کنید |
مرحله 4 | روش دوم: برای تهیه سس خردل با خامه، ابتدا پودر خردل،آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را با هم خوب مخلوط کنید. |
مرحله 5 | در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک دست شود. |