زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه صبحانه ۱/۳ لیوان |
عسل ۱ قاشق غذا خوری |
اسانس ۲ قطره |
پودر خامه ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی یا برقی چند دقیقه هم میزنیم. |
مرحله 2 | نتیجه کارمون باید جوری باشه که سس حالت کشدار به خودش بگیره یعنی نه مثل خامه سفت بشه و نه آبکی باشه. |
مرحله 3 | بعدیه پنج دقیقه سس رو داخل یخچال گذاشته و بیرون میاریم اگه غلظتش به دلخواهمون بود روی کیک یا دسرمون استفاده میکنیم |
مرحله 4 | یا اگه نه زیادی شل هستش یه مقدار دیگه پودر خامه اضافه میکنیم و اگه احساس کردیم یخورده زیادی غلیظه یه قاشق شیر اضافه میکنیم تا روان تر شه. |
مرحله 5 | شما میتونین کلا عسل رو حذف کنین اگه نمیخواین شیرین باشه یا جاش از پودر قند استفاده کنین. |
مرحله 6 | این سس خامه ای رو میتونین به رنگهای مختلف درست کنین. |
مرحله 7 | این یه تجربه شخصیه و از نظر خودم از گاناش سفید راحت تره و خوشمزه تر میشه. |