سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب سس خامه ای برای کیک

سس خامه ای برای کیک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
خامه صبحانه ۱/۳ لیوان
عسل ۱ قاشق غذا خوری
اسانس ۲ قطره
پودر خامه ۲ قاشق غذا خوری
سس خامه ای برای کیک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سس خامه ای برای کیک
روش ساخت
مرحله 1تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی یا برقی چند دقیقه هم میزنیم.
مرحله 2نتیجه کارمون باید جوری باشه که سس حالت کشدار به خودش بگیره یعنی نه مثل خامه سفت بشه و نه آبکی باشه.
مرحله 3بعدیه پنج دقیقه سس رو داخل یخچال گذاشته و بیرون میاریم اگه غلظتش به دلخواهمون بود روی کیک یا دسرمون استفاده میکنیم
مرحله 4یا اگه نه زیادی شل هستش یه مقدار دیگه پودر خامه اضافه میکنیم و اگه احساس کردیم یخورده زیادی غلیظه یه قاشق شیر اضافه میکنیم تا روان تر شه.
مرحله 5شما میتونین کلا عسل رو حذف کنین اگه نمیخواین شیرین باشه یا جاش از پودر قند استفاده کنین.
مرحله 6این سس خامه ای رو میتونین به رنگهای مختلف درست کنین.
مرحله 7این یه تجربه شخصیه و از نظر خودم از گاناش سفید راحت تره و خوشمزه تر میشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین