سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک سس براق

سس براق
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ لیوان
شکر ۲۰۰ گرم
شیر عسل ۱۰۰ گرم
گلوکز مایع ۱۰۰ گرم
شکلات سفید ۲۰۰ گرم
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
سس براق
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سس براق
روش ساخت
مرحله 1نصف لیوان آب احتیاج است که دو قاشق غذا خوری از آن آب را در یک قاشق غذا پودر ژلاتین حل نموده و کنار میگذاریم
مرحله 2بقیه آب را در یک شیر جوش ریخته و یک لیوان شکر به اندازه 200گرم در آن حل میکنیم
مرحله 3وقتی که شکر کامل حل شد 100گرم گلوکز مایع به آن میافزاییم تا موقعی که کامل گلوکز مایع حل بشه
مرحله 4و بعد ژلاتینی که از قبل با دو قاشق آب حل کرده بودیم رو به مواد اضافه میکنیم تا کامل ژلاتین حل بشه و مواد کف کنه
مرحله 5و بعد زیر شعله گاز را خاموش میکنیم و 100گرم شیر عسل غلیظ رابه مواد اضافه میکنیم و 200گرم شکلات سفید تند تند بهم میزنیم تا شکلات کامل آب بشه
مرحله 6و بعد با رنگ های خوراکی که بهتر است از رنگ های خوراکی ژله ای استفاده کنید به مواد رنگ مورد نظر را میدهیم.
مرحله 7برای ریختن روی کیک باید کیک را با خامه فرم گرفته یا باترکریم آستر کشی کنیم و بعد روی توری قرار داده و سس را روی کیک میریزیم باید به صورتی این کار را انجام دهیم که با یک بار ریختن کامل کیک را بپوشاند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین