سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک سس براق‌ فرانسوی(سس آینه ای)

سس براق‌ فرانسوی(سس آینه ای)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
آب ۱۵۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
گلوکز ۳۰۰ گرم
شکلات سفید ۳۰۰ گرم
رنگ خوراکیچند قطره
خامه‏ ۲۰۰ گرم
ژلاتین ۱۰۰ گرم
سس براق‌ فرانسوی(سس آینه ای)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سس براق‌ فرانسوی(سس آینه ای)
روش ساخت
مرحله 1شکر ،گلوگز و آب را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم تا داغ شود ولی نجوشد. وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه) از روی شعله بر میداریم
مرحله 2شکلات را خرد کرده داخل مخلوط میریزیم تا آب شودبعداز آن هم خامه را اضافه میکنیم با بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم
مرحله 3حالا صد گرم از ترکیب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم را تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم و به آرامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود و ژلاتین در آن حل شود
مرحله 4در آخر هم از صافی رد میکنیم .کیک را با خامه کاور کرده داخل فریزر  بمدت دو ساعت میگذاریم تا سطح آن کاملا منجمد شود.سپس کیک را از فریزر بیرون آورده وسس را به روی آن ریخته و صاف میکنیم
مرحله 5ترکیب رنگها برای سس:عنابی:رنگ قرمز+شکلات شیری زرد:رنگ زرد+ شکلات سفید...زیاد براق نمیشه... کاراملی:زرد+شکلات شیری - آبی:آبی+شکلات شیری قرمز:قرمز+شکلات سفید مارک شونیز - جگری:سونیز سیاه+رنگ قرمز
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین