سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب سس انبه

سس انبه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
انبه ۲ کیلوگرم
تخم گشنیز ۲۰۰ گرم
سیاه دانه ۲۰۰ گرم
سرکه ۳-۴ لیوان
نمک و زردچوبه ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱/۲ بوته
فلفل هندی ۲ عدد
شکر ۱ قاشق غذا خوری
سس انبه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سس انبه
روش ساخت
مرحله 1ابنه روبشوریید وپوست بگیرید نمک وزرد چوبه بزنید وبه مدت پنج ساعت بگذارید خوب نرم بشه.تخم گشنیز وسیاهدانه رو آسیاب کنین.
مرحله 2سیر رو بشوریید وتکه کنید.بعد تمام مواد رو توی دیگ بریزید وباهم قاطی کنین.سرکه روبریزید روش وروی گاز بزارید.
مرحله 3جوشد که اومدخاموش کنید تاخنک شود.بعدتمام موادروتوی مخلوط کن(یاگوشکوب برقی هم میشه یاآبمیوه گیری)بریزید.تایک دست بشه.
مرحله 4بعدتوی شیشه منتقل کنید وتوی یخچال بزارید .بعدازیک هفته قابل استفاده ست.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین