زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
انبه ۲ کیلوگرم |
تخم گشنیز ۲۰۰ گرم |
سیاه دانه ۲۰۰ گرم |
سرکه ۳-۴ لیوان |
نمک و زردچوبه ۲ قاشق غذا خوری |
سیر ۱/۲ بوته |
فلفل هندی ۲ عدد |
شکر ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابنه روبشوریید وپوست بگیرید نمک وزرد چوبه بزنید وبه مدت پنج ساعت بگذارید خوب نرم بشه.تخم گشنیز وسیاهدانه رو آسیاب کنین. |
مرحله 2 | سیر رو بشوریید وتکه کنید.بعد تمام مواد رو توی دیگ بریزید وباهم قاطی کنین.سرکه روبریزید روش وروی گاز بزارید. |
مرحله 3 | جوشد که اومدخاموش کنید تاخنک شود.بعدتمام موادروتوی مخلوط کن(یاگوشکوب برقی هم میشه یاآبمیوه گیری)بریزید.تایک دست بشه. |
مرحله 4 | بعدتوی شیشه منتقل کنید وتوی یخچال بزارید .بعدازیک هفته قابل استفاده ست. |