زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ عدد |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۲ قاشق سوپ خوری |
جوز ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری |
خامه زده شده ۴ فنجان |
مرحله 1 | مارگارین را در یک قابلمه روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. پیاز را تا زمانی که نرم شود در مارگارین سرخ کنید. |
مرحله 2 | خامه ی زده شده را اضافه کنید و هم بزنید. شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید. باقی مواد را اضافه کنید. حرارت را کم کنید. بگذارید به مدت 30 دقیقه با در باز به آرامی بجوشد و گاهی هم بزنید. |