زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱/۴ فنجان |
خامه ۱ فنجان |
سیر ۱ حبه |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱.۵ فنجان |
جعفری ۱/۴ پیمانه |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید كمی داغ شود.سپس كره را در آن ذوب كنید. |
مرحله 2 | خامه را به كره آب شده اضافه كنید و منتظر بمانید تا مواد شما بجوشد.(مرتب مخلوط را هم بزنید تا نسوزد و حرارت را بسیار ملایم كنید.)بعد از جوش آمدن 5دقیقه مواد را خوب مخلوط كنید. |
مرحله 3 | بعد سیر رنده شده را اضافه كرده و پنیر رنده شده را هم بیفزایید و خیلی سریع هم بزنید( حواستان هم به شعله ملایم باشد) بعد از مخلوط شدن مواد و حل شدن پنیر ،سس را از روی حرارت بردارید و جعفری تازه و ساطوری شده و در صورت تمایل فلفل و نمك را به آن بیفزایید. |