زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱ قاشق سوپ خوری |
سس ۱ قاشق چای خوری |
خردل ۱ قاشق چای خوری |
دانه فلفل ۳ قاشق سوپ خوری |
خامه ۲۵۰ میلی لیتر |
مرحله 1 | کره را در قابلمه ای کوچک آب کنید. |
مرحله 2 | سس گوجه فرنگی و خردل و دانه های فلفل را اضافه کنید. |
مرحله 3 | به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا به قل زدن بیفتد. |
مرحله 4 | خامه را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به آرامی قل بخورد تا به غلظت مطلوب برسد. |