زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ لیوان |
ماهی ۲۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۳-۴ حبه |
کشمش پلویی ۱/۲ لیوان |
سبزی ۱/۲ لیوان |
هویج ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
ادویهبه مقدار لازم |
فلفل ۲ عدد |
نمکبه مقدار لازم |
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی ۱ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا برنج را خیس بکنید حدود دوإلی سه ساعت قبل پخت ،کمی نمک بزنید وآب وبزارید کنار ،ماهی حلوا پاک کرده وبشویید وسپس کمی زردچوبه ونمک بزنین وبعد داخل روغن سرخ بکنین ،بزارید ماهی سرد بشه ،سپس تیغ ماهی گرفته ،وبزارید کنار ، |
مرحله 2 | بعد از مدت ذکر شده ،داخل قابلمه مقداری آب بریزین وسپس یه ذره نمک وبزارید روی شعله گاز ،آب که جوش خورد برنج را اضافه کرده ،بعد از پخت ،داخل صافی ابکشی کنید وبزارید کنار ،سبزی معطر شامل (شوید ،گشنیز ،ترخون ،پیازچه )را خرد کنید |
مرحله 3 | سپس به برنج اضافه بکنین ،وبزارید کنار ،پیاز وسیر را پوستش گرفته وخلالی برش بزنین ،وداخل تابه کمی روغن وسپس پیاز وسیر ،بذارید با حرارت کم سرخ بشه ولی نسوزه ،سپس ماهی که تیغش جدا کرده بودیم ،اضافه می کنیم . |
مرحله 4 | بزارید یه تفت بخوره وسرخ بشه ،هویج وگوجه فرنگی را از قبل نگینی خرد کرده ،وبعد به مواد داخل تابه اضافه میکنیم ،حرارت شعله تا کم باشه ،کشمش پلوئی سیاه هم من از قبل کمی آب گرم بهش اضافه کردم تا کشمش تازه بشه ،سپس آبکشی کرده واضافه میکنم به مواد ،تا یه تفت بخوره ،سپس فلفل قلمی ،وبعد ادویه کاری ویه ذره نمک |
مرحله 5 | اصلا نیازی به اضافه کردن آب نیست،شعله گاز خاموش ،وتابه پایین بیارین ،سپس داخل قابلمه یه ذره روغن ویه کمی آب ،سیب زمینی برش زده وته قابلمه میچینم |
مرحله 6 | بعد اول یه لایه برنج ،یه لایه مواد ،لایه آخر ،برنج بیشتر بریزین اونم تا با مواد مخلوط نشه ،چون بعد که دم کشید ،یه ذره برنج با کمی زعفران طعم دارش می کنیم .شعله پخش کن پایین قابلمه روی شعله گاز وسر قابلمه دم کنی، تا پلو با شعله کم دم بکشه |
مرحله 7 | بعد از دم کشیدن پلو ،برنج روی سطح قابلمه یه ذره جدا وبا زعفران طعم دار می کنیم ،غذا داخل دیس کشیده وبا برنج زعفرانی تزیین کردم ،ته دیگ سیب زمینی هم برای تزیین این پلو بسیار خوشمزه وخوش عطر هستش ،پیشنهاد میکنم امتحان بکنین ،مطمنم خوشتون میاد . |