سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج سبزی پلو با ماهی

سبزی پلو با ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
زعفران ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
سرکه ۱/۴ پیمانه
آبلیمو ۱/۴ پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
سبزی ۱.۵ کیلوگرم
ماهی سفید ۲ کیلوگرم
برنج ۱ کیلوگرم
سبزی پلو با ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سبزی پلو با ماهی
روش ساخت
مرحله 1سبزی (تره، جعفری، گشنیز، شوید و برگ سیر) را پاک کرده، خوب می‌شوییم و می‌گذاریم تا آب‌شان کامل برود و سپس خرد می‌کنیم
مرحله 2یک قابلمه آب می‌گذاریم روی اجاق تا جوش بیاید.
مرحله 3برنج را که با نمک از چند ساعت قبل خیس کرده‌ایم، می‌شوییم تا نمک اضافی آن برود و آن را در قابلمه آب جوش می‌ریزیم و کمی نمک می‌زنیم و می‌گذاریم بپزد تا برای آبکش‌کردن آماده شود. برنج را کمی زنده‌‌تر بر می‌داریم و آبکش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
مرحله 4زعفران را دم کنید.
مرحله 5یک قاشق غذاخوری کره و دو قاشق غذاخوری آب ته قابلمه می‌ریزیم. زعفران دم‌کرده را هم اضافه می‌کنیم و قابلمه را روی اجاق قرار می‌دهیم.
مرحله 6در صورتی که بخواهیم سبزی‌پلو ته‌دیگ داشته ‌باشد، می‌توانیم نان‌لواش را تکه‌تکه کنیم و کف قابلمه بچینیم به طوری که کف قابلمه با نان پوشیده شود. ته‌دیگ نان در سبزی‌پلو، یکی از خوشمزه‌ترین ته‌دیگ‌هاست.
مرحله 7سپس یک لایه دو سه سانتی‌متری از برنج، روی ته‌دیگ می‌ریزیم و با یک لایه سبزی، روی برنج را خوب می‌پوشانیم. این کار را لایه‌لایه ادامه می‌دهیم تا پلو و سبزی تمام‌ شود.
مرحله 8کمی آب و روغن (از کره آب‌کرده هم می‌توانید استفاده کنید) روی همه برنج می‌ریزیم.
مرحله 9درب قابلمه را دم‌کنی می‌گذاریم. شعله را کم می‌کنیم. تا آماده شدن سبزی‌پلو، حدود 30 دقیقه وقت داریم.
مرحله 10پس، از این فرصت برای سرخ‌کردن ماهی استفاده می‌کنیم. فیله‌های ماهی‌ را خوب می‌شوییم. پیاز را خلالی خرد می‌کنیم.
مرحله 11سیر را هم خرد می‌کنیم و همراه با آبلیمو، سرکه، زردچوبه ،نمک و فلفل، داخل ظرف مسطحی که چند سانتی‌متر دیواره داشته باشد، می‌ریزیم.
مرحله 12تکه‌های ماهی را 3 تا 5 دقیقه در این مایه قرار می‌دهیم و آن‌ها را زیرو رو می‌کنیم تا همه‌جای ماهی با آن آغشته شود. این سس، هم ماهی را ترد می‌کند و هم بوی زُخم آن را از بین می‌برد. این سس را برای درست کردن هر نوع ماهی‌ دیگر می‌توانید استفاده کنید.
مرحله 13روغن را در تابه می‌ریزیم و آن را داغ می‌کنیم. ماهی‌ها را در تابه می‌گذاریم. یک طرف ماهی که سرخ شد ماهی را برمی‌گردانیم تا طرف ‌دیگر آن‌هم سرخ‌شود.
مرحله 14بعد از سرخ شدن چند ثانیه‌ای ماهی را بالا می‌گیریم تا روغن اضافه‌اش گرفته‌شود. یا اینکه روی یک تکه دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود
مرحله 15وقتی پلو آماده شد؛ کف قابلمه را در آب سرد فرو می‌بریم تا ته‌دیگ آن کامل و درسته کنده شود.
مرحله 16پلو را در یک دیس گرد بر‌می‌گردانیم و ماهی‌ها را در کنار آن قرار می‌دهیم و غذا را داغ همراه با لیموترش سرو می‌کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین