سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی ساندی شکلات

ساندی شکلات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
شکر ۲/۳ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
شیر ۲.۵ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شکلات ۴۰ گرم
نشاسته ذرت ۲.۵ قاشق غذا خوری
ساندی شکلات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ساندی شکلات
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شکر، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را در یک شیر جوش بریزید و با هم مخلوط کنید. نصف شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست شود. سپس شیر باقی مانده را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.
مرحله 2حال شیرجوش را به روی شعله گاز منتقل کنید و به هم زدن ادامه دهید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه پودینگ غلیظ می‌شود و به جوش می‌آید. وقتی جوش آمد ۱ دقیقه دیگر بگذارید روی شعله بماند.در این مدت از هم زدن دست برندارید.شیرجوش را از روی گاز بردارید. 
مرحله 3شکلات تلخ خرد شده و وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا شکلات ذوب و مخلوط کاملاً یکدست شود.چهار ظرف مناسب را برای دسر آماده کنید و پودینگ را بین آنها تقسیم کنید.
مرحله 4حال روی هر کدام از آنها یک تکه سلفون بکشید.توجه کنید سلفون را داخل ظرف و در تماس مستقیم با پودینگ قرار دهید. این کار باعث حفظ کیفیت دسر و مانع از بسته شدن یک لایه سفت روی ساندی شکلات می‌شود. آنها را ۲–۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و بسته شوند
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین