زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت راسته گوسفند ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
نان تست ۸ عدد |
کاهوبه مقدار لازم |
گوجه فرنگیبه مقدار لازم |
کرهبه مقدار لازم |
آویشن ۱ قاشق مربا خوری |
پودر سیر ۱.۵ قاشق مربا خوری |
پودر موسیر ۱.۵ قاشق مربا خوری |
سرکه سیب ۱ قاشق غذا خوری |
برگ بو ۴ عدد |
پوست نارنج ۲ قاشق غذا خوری |
سس مایونزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت را به صورت نوارهای دراز دراز ببرید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و گوشت خرد شده،برگ بو،سرکه سیب و پوست نارنج تلخی گرفته شده را داخل آن ریخته و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 2 | حال هر یک از تکه های گوشت را خارج کرده و روی تخته خوب بکوبید و بعد دوباره داخل مخلوط قرار داده و آن را 4تا8ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | بعد از گذشت زمان مقداری کره را داخل تابه آب کرده و بگذارید داغ شود.هر یک از تکه های گوشت را داخل آن به خوبی سرخ کنید(مواد اضافی گوشت را جدا کنید).وقتی همه گوشتها سرخ شدند دوباره همه آنها را به تابه برگردانید و به آنها پودر سیر،موسیر و آویشن را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید. |
مرحله 4 | تکه های گوشت را از تابه خارج کنید و کمی کره به تابه اضافه کنید(اجازه دهید ادویه ها در تابه باقی بمانند) تخم مرغها را داخل تابه نیمرو کنید. |
مرحله 5 | روی نان تست مقداری سس مایونز یا سس سفید بزنید سپس کاهو ، گوجه فرنگی برش خورده ، یک عدد تخم مرغ نیمرو و چند ورقه گوشت کبابی قرار دهید و سرو کنید. |