سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ ساندویچ گوشت تست شده

ساندویچ گوشت تست شده
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
کره ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱/۱/۲ فنجان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
جوزبه مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۲۰۰ گرم
نان ساندویچ ۸ عدد
خردلبه مقدار لازم
گوشت ۳۵۰ گرم
ساندویچ گوشت تست شده
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ساندویچ گوشت تست شده
روش ساخت
مرحله 1فر رو با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم می کنیم.
مرحله 2سس مخصوص ساندویچمون رو آماده میکنیم به این صورت که ابتدا کره رو توی یک ماهی تابه کوچیک روی شعله با حرارت متوسط میذاریم تا آب بشه بعد آرد رو اضافه میکنیم و بمدت 2 دقیقه هم میزنیم تا اینکه یکدست بشه.
مرحله 3بعد کم کم شیر رو اضافه میکنیم و زمانی که کاملا غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم.
مرحله 4نمک، فلفل، جوز و 1/4 فنجان پنیر رو اضافه کرده، هم میزنیم و کنار میذاریم.
مرحله 5قسمت بیرونی نان ها رو چند دقیقه توی فر میذاریم تا برشته بشه. برای خوش طعم شدن قبل از اینکه تستشون کنیم می تونیم کمی کره روی نان بمالیم.
مرحله 6مقداری سس خردل به نصف نان تست شده می مالیم. گوشت و 1 فنجان پنیر باقیمونده رو روی نان میذاریم و روی اون لایه دوم نان رو میذاریم.
مرحله 7از سسی که از قبل آماده کردیم روی ساندویچ می مالیم. مقداری از پنیر باقیمونده رو روی ساندویچ می ریزیم. حالا ساندویچ ها رو 5 دقیقه توی فر میذاریم و 3 تا 5 دقیقه هم طرف دیگه ساندویچ رو تو فر حرارت میدیم. از این ساندویچ خوشمزه لذت ببرید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین