زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۱/۱/۲ فنجان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
جوزبه مقدار لازم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۲۰۰ گرم |
نان ساندویچ ۸ عدد |
خردلبه مقدار لازم |
گوشت ۳۵۰ گرم |
مرحله 1 | فر رو با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم می کنیم. |
مرحله 2 | سس مخصوص ساندویچمون رو آماده میکنیم به این صورت که ابتدا کره رو توی یک ماهی تابه کوچیک روی شعله با حرارت متوسط میذاریم تا آب بشه بعد آرد رو اضافه میکنیم و بمدت 2 دقیقه هم میزنیم تا اینکه یکدست بشه. |
مرحله 3 | بعد کم کم شیر رو اضافه میکنیم و زمانی که کاملا غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم. |
مرحله 4 | نمک، فلفل، جوز و 1/4 فنجان پنیر رو اضافه کرده، هم میزنیم و کنار میذاریم. |
مرحله 5 | قسمت بیرونی نان ها رو چند دقیقه توی فر میذاریم تا برشته بشه. برای خوش طعم شدن قبل از اینکه تستشون کنیم می تونیم کمی کره روی نان بمالیم. |
مرحله 6 | مقداری سس خردل به نصف نان تست شده می مالیم. گوشت و 1 فنجان پنیر باقیمونده رو روی نان میذاریم و روی اون لایه دوم نان رو میذاریم. |
مرحله 7 | از سسی که از قبل آماده کردیم روی ساندویچ می مالیم. مقداری از پنیر باقیمونده رو روی ساندویچ می ریزیم. حالا ساندویچ ها رو 5 دقیقه توی فر میذاریم و 3 تا 5 دقیقه هم طرف دیگه ساندویچ رو تو فر حرارت میدیم. از این ساندویچ خوشمزه لذت ببرید. |