زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم |
پودر پیاز ۲ قاشق چای خوری |
ادویه تاکو ۱ بسته |
سس ۲۲۵ گرم |
لوبیا (کنسرو) ۱ عدد |
نان تاکو ۱۰ عدد |
پنیر ۲ فنجان |
مرحله 1 | فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. |
مرحله 2 | گوشت را با پودر پیاز تفت دهید و چربی آن را بگیرید. سپس با سس گوجه، ادویه تاکو و لوبیا مخلوط کرده و بگذارید آرام بجوشند. |
مرحله 3 | مخلوط گوشت را روی نان های ترد تاکو قرار دهید و روی آنها پنیر را قرار دهید و نان ها را داخل سینی فر قرار داده و به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید. |
مرحله 4 | سپس از داخل فر بیرون بیاورید و روی آن را با سبزیجات دلخواهتان تزیین و سرو نمایید. |