زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱/۴ پیمانه |
سرکه سیب ۱ قاشق غذا خوری |
ادویهبه مقدار لازم |
خردل ۱ قاشق غذا خوری |
ژامبون ۲۵۰ گرم |
نان باگت ۸ برش |
کره ۴ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | یک چهارم پیمانه کرهای که دارید با سرکه در ظرف متوسط مخلوط و آنقدر هم بزنید تا رنگ آن روشن شود و پف کند |
مرحله 2 | ادویجات و خردل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. |
مرحله 3 | ژامبون را نیز به آن اضافه و کاملاً مواد را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 4 | یک برش نان ساندویچی را بر دارید، سطح آن را با 1/2 قاشق غذاخوری کره چرب کنید. 1/4 از مواد ساندویچ را روی آن بریزید ، باز 1/2 قاشق غذاخوری کره روی یک برش دیگر نان ساندویچی بمالید و روی مواد بگذارید. |
مرحله 5 | به همین ترتیب چهار عدد ساندویچ را آماده کنید |
مرحله 6 | این ساندویچ را میتوان در دمای صفر درجه به مدت یک ماه نگهداری کرد |