مرحله 1 | چیلی را در تابه و یا در مایکروویو گرم کرده و چند لحظه کنار میگذاریم. سپس با میکسر یا گوشتکوب برقی آن را پوره میکنیم. |
مرحله 2 | تابه بزرگ سرخ کن را بر روی شعله ملایم گرم میکنیم. |
مرحله 3 | برشهای نان را در تابه با کره سرخ میکنیم تا ترد شود. |
مرحله 4 | هنگامیکه کرهمان ذوب شد، برشهای نان را بر روی آن میخوابانیم و کمی نانها را به اطراف حرکت میدهیم تا کره را جذب خود کنند |
مرحله 5 | اجازه میدهیم تا نانها 3 تا 4 دقیقه سرخ شده و قسمت زیرین نانها کمی برشته شوند. |
مرحله 6 | زمانیکه قسمت زیرین نانها برشته شد، آنها را برمیگردانیم، یکی از تکههای نان را گوشه تابه برده و تکههای باقیمانده را بر روی آن میگذاریم. این کار را فقط برای یک لحظه انجام میدهیم تا بتوانیم کره بیشتری به تابه اضافه کنیم. |
مرحله 7 | برشهای پنیر را بر روی هر کدام از تکههای نان برشته قرار میدهیم. |
مرحله 8 | سپس حدود نصف پیمانه از چیلی را بر روی پنیر یکی از برشهای نان قرار میدهیم (در صورتیکه هر چهار تکه نان را در یک زمان استفاده میکنیم، یک پیمانه از فلفل چیلی را بر روی دو برش از نانها میریزیم). |
مرحله 9 | اگر پنیر اضافه در دسترس داشتیم میتوانیم چند تکه دیگر از آن را بر روی چیلی بریزیم. |
مرحله 10 | برشهای نان را به آرامی با کفگیر لاستیکی بلند می کنیم تا مطمئن شویم که آیا کاملا برشته شده اند. اگر چنین بود، برش نانی را که تنها پنیر بر روی آن گذاشتهایم را برگردانده و بر روی برش نانی که چیلی دارد قرار میدهیم تا بدین ترتیب یک ساندویچ درست کنیم. |
مرحله 11 | زمانیکه هر دو سمت ساندویچها برشته شد، آنها را از تابه خارج کرده و بر روی صفحهای فلزی قرار میدهیم. |
مرحله 12 | اگر پنیر هنوز کاملا ذوب نشده باشد، میتوانیم ساندویچ را 5 دقیقه هم داخل مایکروویو قرار دهیم (یا تا زمانیکه پنیر کاملا ذوب شود). |
مرحله 13 | ساندویچ را به دو نیم برش داده و گرم سرو میکنیم. |