زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱ قاشق سوپ خوری |
نان ۴ برش |
پنیر چدار ۴ ورق |
کلم برگ ۱ فنجان |
روغن نباتی ۲ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ عدد |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری |
شکر ۲ قاشق سوپ خوری |
سرکه بالزامیک ۱/۴ فنجان |
مرحله 1 | روغن نباتی را در یک روغن دان متوسط روی شعله نسبتاً پایین داغ کنید. پیاز حلقه شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و 10 دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید تا پیاز ها نرم بشوند. |
مرحله 2 | شکر را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر پیاز ها را بپزید. |
مرحله 3 | سرکه بالزامیک را اضافه کنید و شعله را کمتر کنید. 15 دقیقه به پختن ادامه بدهید و گاهی هم بزنید تا پیاز کاملاً نرم و خشک شود. |
مرحله 4 | ساندویچ پنیر گریل شده را درست کنید: |
مرحله 5 | روی یک طرف هر چهار برش نان کره بمالید و آن را کنار بگذارید. |
مرحله 6 | روی یکی از برش های نان یک ورقه پنیر قرار دهید (روی سمت بدون کره ی نان) و نصف پیاز کاراملی را روی آن بریزید سپس نصف برگ کلم و یک ورقه دیگر پنیر روی آن قرار دهید. |
مرحله 7 | یک برش نان کره ای دیگر به صورتی که سمت کره مالی شده ی آن رو به بالا باشد روی برگ کلم ها قرار دهید. همین مراحل را برای ساندویچ دوم هم تکرار کنید. |
مرحله 8 | یک تابه ی بزرگ را روی شعله متوسط داغ کنید. هر ساندویچ را داخل تابه قرار دهید و بپزید تا نان تست و طلایی شود و پنیر شروع به آب شدن کند. ساندویچ را یک مرتبه برگردانید و سرخ کنید تا آن طرف نان هم تست شود. برش دهید و بلافاصله سرو کنید. |