زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نان تست ۸ برش |
ژامبون ۱۶ برش |
پنیر چدار ۲۰۰ گرم |
گلابی ۱ عدد |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | لایههای ساندویچتان را آماده کنید. نان، پنیر، تکه های گلابی، ژامبون، نان. |
مرحله 2 | کره را روی ساندویچ پخش کنید. ساندویچ را برعکس (طوری که قسمت کرهای به پشت باشد) روی تابه داغ یا در ساندویچ ساز قرار دهید. طرف دیگر ساندویچ را نیز کره بمالید. |
مرحله 3 | روی هر نان تست کرهای، 2 ورقه ژامبون، چند برش نیم سانتی گلابی و سپس پنیر رنده یا ورقه شده را قرار دهید، نان تست دیگری روی آن گذاشته و اجازه دهید برای 3 دقیقه یا کمی بیشتر در ساندویچ میکر یا تابه چدنی بماند تا خوب سرخ شود و سپس با استفاده از کفگیر فلزی آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم حرارت ببیند. |
مرحله 4 | این ساندویچ وقتی آماده میشود که لبه های آن تست شود و پنیرش ذوب گردد. آن را به دو نیم تقسیم کرده و سرو نمائید. |