زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
قارچ ۲۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
آرد سوخاریبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
سبزی ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلقاشق غذا خوری |
پنیر چداربه مقدار لازم |
سیر ۲ حبه |
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری |
پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید. پس از میکس شدن مواد را داخل صافی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود(حدودا 1ساعت). |
مرحله 2 | گوشت چرخ کرده را روی سطح کار خوب پهن کنید سپس تخم مرغ ، پیاز و قارچ میکس شده ، رب گوجه فرنگی ، سبزی معطر ، پودر سیر،پودر موسیر،نمک و فلفل را در مرکز گوشت بریزید و از اطراف گوشت را جمع کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید |
مرحله 3 | پس از اینکه احساس کردید مواد خوب باهم ترکیب شده اند مجدد گوشت را پهن کنید و مقداری آرد سوخاری روی مایه همبرگر بریزید و آن را ورز دهید. |
مرحله 4 | ریختن آرد سوخاری را تا جایی ادامه دهید که مایه حالت شکل پذیر داشته باشد یعنی بتوانید به راحتی به آن شکل دهید و خیلی شل یا سفت نباشد. |
مرحله 5 | پس از آماده شدن مایه همبرگر آن را داخل نایلون ریخته و 2ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را خارج کرده و قالب بزنید و در تابه سرخ کنید یا آنکه روی ذغال کباب کنید. |
مرحله 6 | پس از آنکه هر دو طرف سرخ شد یک تا 2ورق پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید و اجازه دهید پنیر آب شود سپس آن را داخل نان مخصوص همبرگر قرار داده و با سایر مواد دلخواه سرو کنید. |