سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ ساندویچ همبرگر و قارچ

ساندویچ همبرگر و قارچ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
قارچ ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
آرد سوخاریبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
سبزی ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلقاشق غذا خوری
پنیر چداربه مقدار لازم
سیر ۲ حبه
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری
ساندویچ همبرگر و قارچ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ساندویچ همبرگر و قارچ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید. پس از میکس شدن مواد را داخل صافی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود(حدودا 1ساعت).
مرحله 2گوشت چرخ کرده را روی سطح کار خوب پهن کنید سپس تخم مرغ ، پیاز و قارچ میکس شده ، رب گوجه فرنگی ، سبزی معطر ، پودر سیر،پودر موسیر،نمک و فلفل را در مرکز گوشت بریزید و از اطراف گوشت را جمع کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید
مرحله 3پس از اینکه احساس کردید مواد خوب باهم ترکیب شده اند مجدد گوشت را پهن کنید و مقداری آرد سوخاری روی مایه همبرگر بریزید و آن را ورز دهید.
مرحله 4ریختن آرد سوخاری را تا جایی ادامه دهید که مایه حالت شکل پذیر داشته باشد یعنی بتوانید به راحتی به آن شکل دهید و خیلی شل یا سفت نباشد.
مرحله 5پس از آماده شدن مایه همبرگر آن را داخل نایلون ریخته و 2ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را خارج کرده و قالب بزنید و در تابه سرخ کنید یا آنکه روی ذغال کباب کنید.
مرحله 6پس از آنکه هر دو طرف سرخ شد یک تا 2ورق پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید و اجازه دهید پنیر آب شود سپس آن را داخل نان مخصوص همبرگر قرار داده و با سایر مواد دلخواه سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین