زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۶۰۰ گرم |
سس مایونز ۱۸۰ گرم |
نان تست ۸ تکه |
پیازچه ۴ ساقه |
کرفس ۱ ساقه |
آبلیمو ۲ قاشق مربا خوری |
نمک ۲ قاشق چای خوری |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
ترخون ۲ قاشق مربا خوری |
سس خردل ۱ قاشق مربا خوری |
کاهوبه مقدار لازم |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مرغ آبپز شده را بصورت مکعبی خرد کنید. |
مرحله 2 | ساقه کرفس را به صورت قطعات نیم سانتیمتری خرد کنید. |
مرحله 3 | در یک کاسه، مرغ پخته و خردشده، کرفس، پیازچه و سبزیجات را مخلوط کنید. |
مرحله 4 | در یک کاسه کوچک، سس مایونز، آبلیمو، سس خردل، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 5 | سس بهدست آمده را با مرغ مخلوط کنید و برای مدتی در یخچال قرار دهید. |
مرحله 6 | ساندویچها را با قرار دادن کاهو، گوجه و ژامبون دودی (هر کدام که مایل هستید) و سالاد مرغ روی یک تکه نان آماده نمایید. |
مرحله 7 | تکه دوم نان را روی آنها قرار دهید. میتوانید روی نان دوم را با یک خلال دندان محکم کنید تا ساندویچ شکل خود را حفظ کند. |
مرحله 8 | اگر مایل باشید میتوانید در این ساندویچ از یک برش آوکادو نیز استفاده نمایید. یا اینکه ساندویچ را در یک نیمه آووکادو سرو کنید. |