زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ادویه ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
فیله مرغ ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
قارچ ۲۵۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم |
سرکه قرمز ۲ قاشق غذا خوری |
کدو سبز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
سس مایونز ۱/۳ پیمانه |
پستو ۲ قاشق غذا خوری |
نان ساندویچبه تعداد لازم |
برگ ریحانبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک کاسه کوچک، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. این مواد را روی فیله های مرغ بریزید و با انگشت بمالید تا همه قسمت های مرغ را بپوشاند. مرغ ها را داخل قابلمه بریزید تا بپزند. |
مرحله 2 | پیاز، قارچ و سیر را اضافه کنید. در یک کاسه دیگر، گوجه فرنگی و سرکه را با هم مخلوط و به مرغ ها اضافه کنید. |
مرحله 3 | به مدت4 یا 5 ساعت با حرارت بسیار کم بگذارید بپزند تا همه مرغ ها به خوبی به خورد یکدیگر بروند. سپس حرارت را زیاد و کدو و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. اجازه دهید با حرارت زیاد به مدت 30 دقیقه دیگر بپزد. |
مرحله 4 | در همن فاصله، مایونز و پستو را با هم مخلوط کنید. نان ها را از وسط برش دهید و مخلوط سس ها را روی سطح آنها بمالید. |
مرحله 5 | مرغ ها را روی تخته گوشت خوردکنی خلالی برش دهید. با کف گیر سوراخدار سبزیجات را از قابلمه روی نان ها بگذارید (آب نداشته باشد). سپس تکه های مرغ را بگذارید و برگ های تازه ریحان را روی همه مواد قرار دهید. |