سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ ساندویچ مرغ با سس پستو

ساندویچ مرغ با سس پستو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
ادویه ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
سرکه قرمز ۲ قاشق غذا خوری
کدو سبز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سس مایونز ۱/۳ پیمانه
پستو ۲ قاشق غذا خوری
نان ساندویچبه تعداد لازم
برگ ریحانبه مقدار لازم
ساندویچ مرغ با سس پستو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ساندویچ مرغ با سس پستو
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه کوچک، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. این مواد را روی فیله های مرغ بریزید و با انگشت بمالید تا همه قسمت های مرغ را بپوشاند. مرغ ها را داخل قابلمه بریزید تا بپزند.
مرحله 2پیاز، قارچ و سیر را اضافه کنید. در یک کاسه دیگر، گوجه فرنگی و سرکه را با هم مخلوط و به مرغ ها اضافه کنید.
مرحله 3به مدت4 یا 5 ساعت با حرارت بسیار کم بگذارید بپزند تا همه مرغ ها به خوبی به خورد یکدیگر بروند. سپس حرارت را زیاد و کدو و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. اجازه دهید با حرارت زیاد به مدت 30 دقیقه دیگر بپزد.
مرحله 4در همن فاصله، مایونز و پستو را با هم مخلوط کنید. نان ها را از وسط برش دهید و مخلوط سس ها را روی سطح آنها بمالید.
مرحله 5مرغ ها را روی تخته گوشت خوردکنی خلالی برش دهید. با کف گیر سوراخ‌دار سبزیجات را از قابلمه روی نان ها بگذارید (آب نداشته باشد). سپس تکه های مرغ را بگذارید و برگ های تازه ریحان را روی همه مواد قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین