زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
اسپاگتی ۱۰۰ گرم |
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
کدو سبز ۱ عدد |
تخم مرغ ۱۰ عدد |
شیر (کم چرب) ۳/۴ پیمانه |
پنیر ۱/۳ پیمانه |
پنیر ۱ پیمانه |
جعفری ۱/۴ پیمانه |
برگ کاهو ۸ عدد |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
روغن مایعبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف و دیوارههای یک قالب کیک مستطیل یا مربع شکل تقریبا 22 سانتیمتری را با روغن مایع کمی چرب کنید. پاستا یا اسپاگتی را به روش معمول در قابلمهای با آب جوش و کمی نمک بریزید و بعد از 10 دقیقه که مغزپخت شدند از روی حرارت بردارید و در آبکش بریزید. از روی آن آب سرد رد کنید و کنار بگذارید. سپس با قیچی رشتههای اسپاگتی را کوچک کنید |
مرحله 2 | حالا یک تابه را کمی چرب کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز، کدو و فلفل دلمهای را در تابه بریزید و حدود 6 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبک شوند. تابه را از روی حرارت بردارید. سبزیجات را در کاسهای بریزید و صبر کنید تا خنک شوند. در این فاصله تخممرغها را در کاسهای جدا بشکنید، شیر را هم اضافه و مخلوط کنید. |
مرحله 3 | مخلوط شیر و تخممرغ را به اضافه پاستا، پنیر پارمسان، جعفری و نیمی از پنیر کمچرب به کاسه حاوی سبزیجات اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید. مایه فریتاتا را در قالب چرب شده ریخته و بقیه پنیر کمچرب را روی آنها بریزید. |
مرحله 4 | قالب را در فر به مدت 55 دقیقه حرارت دهید. وقتی از پخت کامل آن و سفت شدن همه سطحش مطمئن شدید، قالب را از فر بیرون بیاورید. صبر کنید تا کوکو در قالب خنک شود سپس روی آن را بپوشانید و به مدت یک شب تا صبح در یخچال بگذارید. |
مرحله 5 | فریتاتا را نصف کنید. هر نیمه را به چهار تکه تقسیم کنید. برای آماده کردن یک ساندویچ هر تکه فریتاتا را روی نان ساندویچی، پیتا یا لواش بگذارید. روی آن را با کاهو و گوجه فرنگی بپوشانید و لوله کنید. این ساندویچ را در کیسه فریزر یا ظرف غذای کودک بگذارید |