زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
نان فرانسوی ۱ عدد |
پنیر ۴ قاشق غذا خوری |
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری |
سس خردلبه مقدار لازم |
سس کچاپبه مقدار لازم |
کاهوبه مقدار لازم |
خیار ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
زیتون سیاه ۴ عدد |
تخم مرغ آب پز ۱ عدد |
کالباسبه مقدار لازم |
پنیر ۲ عدد |
مرحله 1 | نان باگت را از وسط باز کنید |
مرحله 2 | یک طرف نان را با قاشق پنیر و طرف دیگر نان را سس مایونز بکشید. |
مرحله 3 | کمی کچاپ بریزید و روی کچاپ چند قطره سس خردل بریزید؛ سپس دو طرف نان را روی هم فشار دهید تا مواد جذب هم شوند |
مرحله 4 | ژامبون و تخم مرغ آبپز شده را لای نان بگذارید، سپس پنیر ورقهای را روی مواد بگذارید |
مرحله 5 | نان را در آلومینیوم بپیچید سپس به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن ذوب شده و ساندویچ کمی گرم شود |
مرحله 6 | سبزیجات را به ساندویچ اضافه و نوش جان کنید. |