زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱۰۰ گرم |
کرفس ۱/۴ پیمانه |
مغز گردو ۵ عدد |
پیاز ۱ قاشق غذا خوری |
سس مایونز کم چرب ۱ قاشق غذا خوری |
پودر کاری ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق غذا خوری |
کاهو ۴-۳ برگ |
مرحله 1 | ابتدا سینه مرغ را پخته و آن را به قطعات مکعبی کوچک ریز کنید. |
مرحله 2 | سپس مغز گردوها را خرد کرده و با بقیه مواد در یک کاسه مخلوط کنید. مخلوط کردن را برای مدت بیشتری ادامه دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و منظره ای کاملا یک دست ایجاد کنند. |
مرحله 3 | برگ های کاهو را روی یک سطح مسطح قرار دهید طوری که دو طرف برگ روی هم بیفتد و پوششی برای مواد شما ایجاد کند. |
مرحله 4 | مواد را طوری داخل برگ کاهو بریزید که از یک لبه برگ به مقدار 2 تا 3 سانتی متر فاصله داشته باشد. این قسمت از برگ را می توانید روی مواد برگردانید و با استفاده از خلال دندان در محل خود ثابت کنید. |