زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۹ نفر |
مواد لازم |
---|
نان تست ۹ ورق |
هویج ۱ عدد |
تربچه ۴ عدد |
خیار ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
حموس ۵ قاشق غذا خوری |
پستو ۴ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | هویج رو با پوست گیر به لایه های نازک می بریم. |
مرحله 2 | گوچه فرنگی ،خیار و تربچه ها رو با کارد تیز ورقه می کنیم. |
مرحله 3 | روی یک لایه نان حموس می مالیم. |
مرحله 4 | ورقه های خیار و هویج و تربچه رو روی نان می چینیم. |
مرحله 5 | روی یک لایه ی دیگه نان کمی حموس می زنیم و از طرف سس خورده روی مخلوط میگذاریم. قسمت بالایی نان رو کمی پستو می مالیم |
مرحله 6 | ورقه های گوجه فرنگی رو روی نان پستو خورده می چینیم و کمی نمک می زنیم. |
مرحله 7 | لایه سوم نان هم کمی پستو می مالیم و روی گوجه ها میگذاریم وساندویچ رو سه گوش می بریم |