زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۵۰۰ گرم |
کالباس ۲۰۰ گرم |
پیاز ۲ پیمانه |
سس مایونز ۱/۳ پیمانه |
خیارشور ۵-۸ عدد |
کاهو ۴-۶ ورق |
نان همبرگر ۴ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا تکههای گوشت را به صورت ورقه ای برش بزنید . در یک کاسه نیمی از پیازها را بریزید. مقداری زردچوبه، فلفل و کمی نمک هم بزنید، سپس ورقه های گوشت را داخل کاسه قرار داده و آنها را خوب آغشته به موادکنید. حداقل حدود یك ساعت صبر کنید تا ورقه های گوشت مزه دار شود. |
مرحله 2 | بعد از زمان ذکرشده در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس دو طرف ورقه های گوشت را داخل آن سرخ کنید. وقتی گوشتها آماده شدند، آنها را از تابه خارج کنید. |
مرحله 3 | زمانی که گوشتها در حال سرخ شدن هستند، در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس بقیه پیازها را داخل تابه سرخ کنید. بعد از اینکه نرم و طلایی شدند، آنها را از تابه خارج کرده و در ظرفی بریزید تا کمی سرد شوند. |
مرحله 4 | حالا ساندویچها را آماده کنید. نانها را از وسط برش بزنید و مقداری سس روی هر تکه نان بمالید. یک یا دو ورق کاهو و چند تکه خیار شور هم داخل نانها بگذارید.حالا دو ورق گوشت به همراه دو ورق كالباس گوشت داخل هر كدام نان ها قرار دهید. روی ورق های گوشت و كالباس مقداری پیاز داغ، چند تکه خیار شور و یک ورق کاهو بگذارید.حالا میتوانیدساندویچها را سرو کنید. |