زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوسفندی ۱۵۰ گرم |
قارچ ۳ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سس ۲ قاشق غذا خوری |
سس تند ۱ قاشق چای خوری |
ماست ۱/۲ لیوان |
سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری |
آب ۲ قاشق غذا خوری |
پنیر چدار ۷۰ گرم |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
خیار ۱ عدد |
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری |
خمیر پیراشکی ۱ بسته |
پودر سیربه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | خمیر پیراشکی را طبق دستور روی بسته آماده کنید. |
مرحله 2 | ابتدا پیازها را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. |
مرحله 3 | گوشت را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. |
مرحله 4 | پودر سیر، آویشن، سس گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کنید و در آخر آب، نمک و فلفل را اندازه کنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد. |
مرحله 5 | گشنیز ها را ریز خرد کنید و با ماست و مایونز و کمی نمک ، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 6 | خیار و گوجه فرنگی را خیلی ریز خرد کنید و با مقداری نمک و آبلیمو مخلوط کنید. |
مرحله 7 | خمیرهای پیراشکی را به شکل ورقههای نان گرد یا مستطیل با ضخامتی که دوست دارید، قالب بزنید و بعد داخل سرخ کن یا یک تابه کوچک روغن تک تک کمی سرخ کنید؛ سپس روی دستمال یا توری بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. |
مرحله 8 | در آخر به سادگی نانها را با مخلوط گوشت و مقداری از سس و مخلوط خیار گوجه به صورت ساندویچ در آورید و غذا را سرو کنید .برای هر ساندویچ از دو قطعه نان سرخ شده استفاده کنید. |