سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ ساندویچ خانگی با گوشت

ساندویچ خانگی با گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۱۵۰ گرم
قارچ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سس ۲ قاشق غذا خوری
سس تند ۱ قاشق چای خوری
ماست‏ ۱/۲ لیوان
سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری
آب ۲ قاشق غذا خوری
پنیر چدار ۷۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ عدد
خیار ۱ عدد
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری
خمیر پیراشکی ۱ بسته
پودر سیربه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
ساندویچ خانگی با گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ساندویچ خانگی با گوشت
روش ساخت
مرحله 1 خمیر پیراشکی را طبق دستور روی بسته آماده کنید.
مرحله 2ابتدا پیازها را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
مرحله 3گوشت را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
مرحله 4پودر سیر، آویشن، سس گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کنید و در آخر آب، نمک و فلفل را اندازه کنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد.
مرحله 5گشنیز ها را ریز خرد کنید و با ماست و مایونز و کمی نمک ، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله 6خیار و گوجه فرنگی را خیلی ریز خرد کنید و با مقداری نمک و آبلیمو مخلوط کنید.
مرحله 7خمیرهای پیراشکی را به شکل ورقه‌های نان گرد یا مستطیل با ضخامتی که دوست دارید، قالب بزنید و بعد داخل سرخ کن یا یک تابه کوچک روغن تک تک کمی سرخ کنید؛ سپس روی دستمال یا توری بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
مرحله 8در آخر به سادگی نان‌ها را با مخلوط گوشت و مقداری از سس و مخلوط خیار گوجه به صورت ساندویچ در آورید و غذا را سرو کنید .برای هر ساندویچ از دو قطعه نان سرخ شده استفاده کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین