زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
نمکبه مقدار لازم |
نان همبرگر ۱ عدد |
ژامبونبه مقدار لازم |
پنیر گودابه مقدار لازم |
پیازچهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | کره را در یک تابه نچسب گرم کنید تا آب شود. در یک کاسه کوچک تخممرغ را با کمی نمک بزنید و به تابه اضافه کنید. |
مرحله 2 | با استفاده از یک کفگیر پلاستیکی نسوز، به آرامی تخممرغ را از لبه تابه به سمت مرکز تابه بکشید. اجازه دهید تخممرغ به صورت یک لایه نازک، کف تابه بپزد( حدود 3 دقیقه) |
مرحله 3 | زمانیکه تخممرغ کاملاً خودش را گرفت، آن را 4 لا تا کنید (تا به شکل ربع دایره در آید) و روی نان زیری قرار دهید. پنیر، ژامبون و در صورت تمایل سبزیجات معطر را اضافه کرده و نیمه رویی نان را روی آن قرار دهید. |