زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
ژامبون گوشت ۶ تکه |
گوشت بوقلمون ۶ ورق |
برگ کاهو ۴ برگ |
نان باگت ۲ عدد |
تخم مرغ ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
آووکادو ۱ عدد |
پنیر بلوچیز ۱/۴ پیمانه |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | تکههای گوشت بوقلمون که بصورت ورقهای نازک برش داده شده را با حرارت کم سرخ میکنیم تا کاملا نرم و پخته شود. ژامبونها را نیز کمی تفت دهید. |
مرحله 2 | تخممرغها را عسلی آبپز کنید. |
مرحله 3 | گوجهفرنگی، پیاز و آووکادو را به صورت حلقههای باریک خرد کنید. |
مرحله 4 | سپس تخم مرغها را 4 تکه کنید و کناری بگذارید تا زمان آماده کردن ساندویچها برسد. |
مرحله 5 | کره را داخل یک تابه بزرگ بریزید تا گرم شود. |
مرحله 6 | هر کدام از باگتها را به دو نیم تقسیم کنید و قسمت داخلیشان را دربیاورید و بعد درون ظرف کره بگذارید تا با شعله کم به رنگ طلایی دربیاید و مزه کره را حسابی به خودش بگیرد. |
مرحله 7 | وقتی که نانها طلایی شدند آنها را داخل یک بشقاب بگذارید و سس دلخواهتان را روی نانها بمالید. |
مرحله 8 | کاهوها را به اندازه دلخواه خرد کنید. برگههای کاهو را روی نانها بگذارید. |
مرحله 9 | تکههای گوشت بوقلمون، پیاز، گوجه، فلفل، آووکادو، تخم مرغ و پنیر را اضافه کنید. |
مرحله 10 | روی همه اینها سس مورد علاقهتان را بریزید. |
مرحله 11 | حالا تکه دوم نان را روی مخلفات ساندویچ بگذارید و قبل از سرو به دو قسمت تقسیم کنید. |