زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت بوقلمون ۳ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
آب مرغ ۱ پیمانه |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ پیمانه |
جعفری ۱/۴ پیمانه |
ژامبون گوشت ۵ ورق |
نان تست ۴ تکه |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
سس خردلبه مقدار لازم |
کرهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیازها را ریز خرد کنید. |
مرحله 2 | گوشت بوقلمون دودی یا ژامبون بوقلمون را بهصورت رشتهای خرد کنید. |
مرحله 3 | نان را در تستر یا تابه، تست کنید. |
مرحله 4 | اجاق را روشن کنید و ژامبون را در تابهای بزرگ و روی حرارت متوسط برای 01 دقیقه تفت دهید تا برشته شود. |
مرحله 5 | آن را به بشقابی منتقل کنید. |
مرحله 6 | پیازها را به تابه اضافه کنید و آنها را برای 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. |
مرحله 7 | آرد را افزوده و برای 1 دقیقه دیگر هم بزنید. شعله را تا حد متوسط زیاد کنید، شیر و آب گوشت یا مرغ را بیافزایید و در حالیکه آن را هم میزنید اجازه دهید تا به جوش بیاید. |
مرحله 8 | شعله را کم کنید و همانطور که مواد را هم میزنید، اجازه دهید برای 6 دقیقه بجوشند تا کمی غلیظ شوند. |
مرحله 9 | آن را از روی حرارت بردارید و 1 پیمانه پنیر را با مواد مخلوط کنید. به مواد نمک و فلفل بزنید. |
مرحله 10 | نانها را روی سینی فر بچینید. روی هر کدام مقداری سس خردل بمالید، سپس مقداری از سس پنیری و در نهایت تکههای گوجهفرنگی را روی نان قرار دهید. |
مرحله 11 | گوشت بوقلمون را با باقی سس پنیری در تابه تفت دهید. بوقلمون را بهطور برابر بین نان تستها تقسیم کنید و روی آنها ¼ باقیمانده پنیر را بپاشید. آن را برای 2 دقیقه گریل کنید تا پنیر روی آن طلایی شود. |
مرحله 12 | ژامبونها را روی ساندویچها ریخته و روی آن هم جعفری بپاشید. |