سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ ساندویچ بوقلمون با سس پنیر

ساندویچ بوقلمون با سس پنیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت بوقلمون ۳ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
آب مرغ ۱ پیمانه
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ پیمانه
جعفری ۱/۴ پیمانه
ژامبون گوشت ۵ ورق
نان تست ۴ تکه
گوجه فرنگی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سس خردلبه مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم
ساندویچ بوقلمون با سس پنیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ساندویچ بوقلمون با سس پنیر
روش ساخت
مرحله 1پیازها را ریز خرد کنید.
مرحله 2 گوشت بوقلمون دودی یا ژامبون بوقلمون را به‮صورت رشته‌ای خرد کنید.
مرحله 3نان را در تستر یا تابه، تست کنید.
مرحله 4اجاق را روشن کنید و ژامبون را در تابه‮ای بزرگ و روی حرارت متوسط برای 01 دقیقه تفت دهید تا برشته شود.
مرحله 5آن را به بشقابی منتقل کنید.
مرحله 6 پیازها را به تابه اضافه کنید و آنها را برای 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
مرحله 7آرد را افزوده و برای 1 دقیقه دیگر هم بزنید. شعله را تا حد متوسط زیاد کنید، شیر و آب گوشت یا مرغ را بیافزایید و در حالی‮که آن را هم می‮‮زنید اجازه دهید تا به جوش بیاید.
مرحله 8شعله را کم کنید و همان‮طور که مواد را هم می‮زنید، اجازه دهید برای 6 دقیقه بجوشند تا کمی غلیظ شوند.
مرحله 9آن را از روی حرارت بردارید و 1 پیمانه پنیر را با مواد مخلوط کنید. به مواد نمک و فلفل بزنید.
مرحله 10نان‮ها را روی سینی فر بچینید. روی هر کدام مقداری سس خردل بمالید، سپس مقداری از سس پنیری و در نهایت تکه‮های گوجه‮فرنگی را روی نان قرار دهید.
مرحله 11گوشت بوقلمون را با باقی سس پنیری در تابه تفت دهید. بوقلمون را به‮طور برابر بین نان تست‮ها تقسیم کنید و روی آنها ¼ باقی‮مانده پنیر را بپاشید. آن را برای 2 دقیقه گریل کنید تا پنیر روی آن طلایی شود.
مرحله 12ژامبون‮ها را روی ساندویچ‮ها ریخته و روی آن هم جعفری بپاشید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین