زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت راسته بره ۳۵۰ گرم |
تبوله ۱۲۰ گرم |
بابا غنوش ۲۰۰ گرم |
نان لواش ۴ عدد |
سیر ۲ حبه |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گوشت را از طول به 2 نیم تقسیم کنیدو بصورت ورقه های نازک ببرید. |
مرحله 2 | روغن، سیر و آبلیمو را در ظرفی با هم مخلوط کنید. |
مرحله 3 | گوشت را به آنها اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید. |
مرحله 4 | به مدت 10 دقیقه گوشت را در این مواد زیر و رو کنید تا طعم آنها را به خود بگیرد. |
مرحله 5 | یک تابه نچسب را روی شعله متوسط تا زیاد گرم کنید با کمی روغن چرب کنید و هر سمت از گوشتها را به مدت 3 الی 4 دقیقه تا حدی که دوست دارید بپزید. |
مرحله 6 | گوشتها را به بشقابی منتقل کنید و روی آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه استراحت کنند |
مرحله 7 | یک تکه از نان لواش را بر روی تخته آشپزی قرار دهید و ¼ از باباغنوش را روی آن پخش کنید و بعد ¼ از آن تبوله و ¼ از گوشتها را روی آن قرار دهید. |
مرحله 8 | نان را رول کنید و آن را به 2 نیم تقسیم و روی هر نیمه را با یک خلال دندان محکم کنید |
مرحله 9 | 3 رول دیگر نیز با این مواد تهیه نمایید و آنها را فوراً سرو نمایید. |