سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ ساندویچ بره لبنانی

ساندویچ بره لبنانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت راسته بره ۳۵۰ گرم
تبوله ۱۲۰ گرم
بابا غنوش ۲۰۰ گرم
نان لواش ۴ عدد
سیر ۲ حبه
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
ساندویچ بره لبنانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ساندویچ بره لبنانی
روش ساخت
مرحله 1گوشت را از طول به 2 نیم تقسیم کنیدو بصورت ورقه های نازک ببرید.
مرحله 2روغن، سیر و آبلیمو را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
مرحله 3گوشت‌ را به آنها اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید.
مرحله 4به مدت 10 دقیقه گوشت را در این مواد زیر و رو کنید تا طعم آنها را به خود بگیرد.
مرحله 5 یک تابه نچسب را روی شعله متوسط تا زیاد گرم کنید با کمی روغن چرب کنید و هر سمت از گوشت‌ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه تا حدی که دوست دارید بپزید.
مرحله 6 گوشت‌ها را به بشقابی منتقل کنید و روی آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه استراحت کنند
مرحله 7یک تکه از نان لواش را بر روی تخته آشپزی قرار دهید و ¼ از باباغنوش را روی آن پخش کنید و بعد ¼ از آن تبوله و ¼ از گوشت‌ها را روی آن قرار دهید.
مرحله 8نان را رول کنید و آن را به 2 نیم تقسیم و روی هر نیمه را با یک خلال دندان محکم کنید
مرحله 93 رول دیگر نیز با این مواد تهیه نمایید و آنها را فوراً سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین