سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ ساندویچ بره لبنانی

ساندویچ بره لبنانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت راسته بره ۳۵۰ گرم
تبوله ۱۲۰ گرم
بابا غنوش ۲۰۰ گرم
نان لواش ۴ عدد
سیر ۲ حبه
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
ساندویچ بره لبنانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ساندویچ بره لبنانی
روش ساخت
مرحله 1گوشت را از طول به 2 نیم تقسیم کنیدو بصورت ورقه های نازک ببرید.
مرحله 2روغن، سیر و آبلیمو را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
مرحله 3گوشت‌ را به آنها اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید.
مرحله 4به مدت 10 دقیقه گوشت را در این مواد زیر و رو کنید تا طعم آنها را به خود بگیرد.
مرحله 5 یک تابه نچسب را روی شعله متوسط تا زیاد گرم کنید با کمی روغن چرب کنید و هر سمت از گوشت‌ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه تا حدی که دوست دارید بپزید.
مرحله 6 گوشت‌ها را به بشقابی منتقل کنید و روی آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه استراحت کنند
مرحله 7یک تکه از نان لواش را بر روی تخته آشپزی قرار دهید و ¼ از باباغنوش را روی آن پخش کنید و بعد ¼ از آن تبوله و ¼ از گوشت‌ها را روی آن قرار دهید.
مرحله 8نان را رول کنید و آن را به 2 نیم تقسیم و روی هر نیمه را با یک خلال دندان محکم کنید
مرحله 93 رول دیگر نیز با این مواد تهیه نمایید و آنها را فوراً سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین