زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ فنجان |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۳ حبه |
فلفل جالاپنو ۱ عدد |
زیره ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری |
لوبیا (کنسرو) ۲ عدد |
آب ۱/۱/۲ فنجان |
ذرت ۳۰۰ گرم |
پیازچه ۶ عدد |
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر پیاز ۱/۲ قاشق چای خوری |
نان تورتیلا ۱۶ عدد |
پنیر مونتری جک ۲ فنجان |
مرحله 1 | برنج را بپزید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در این زمان، روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید و گرم کنید. پیاز، سیر، فلفل جالاپنو و زیره را به روغن اضافه کنید و تفت دهید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید و گاه گاهی هم بزنید تا اینکه پیاز ها نرم شوند مواظب باشید که سیر ها نسوزند. |
مرحله 3 | سپس رب گوجه را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید. |
مرحله 4 | یک کنسرو لوبیا را اضافه کرده و داخل تابه له کنید و کنسرو دوم لوبیا را اضافه کنید و هم بزنید و آنها را به جوش آورید و حرارت را ملایم کنید تا غلیظ شود و بگذارید به مدت 10-12 دقیقه آرام بجوشد و گاه گاهی هم بزنید. |
مرحله 5 | ذرت را اضافه کنید و به مدت 2-3 دقیقه بیشتر بپزید و پودر سیر و پودر پیاز را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید و با پیازچه و برنج پخته مخلوط کنید. |
مرحله 6 | نان های تورتیلا را در ماکروویو به مدت 30-40 ثانیه قرار دهید تا گرم شوند و داخل نان ها دو سوم فنجان مخلوط لوبیا و برنج و یک چهارم فنجان پنیر بریزید. |
مرحله 7 | نان ها را ببندید و روی سینی قرار دهید و در صورت تمایل با سالسا و خامه ترش سرو نمایید. |