سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ ساندویچ برنج ولوبیا

ساندویچ برنج ولوبیا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۶ نفر
مواد لازم
برنج ۱ فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۳ حبه
فلفل جالاپنو ۱ عدد
زیره ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
لوبیا (کنسرو) ۲ عدد
آب ۱/۱/۲ فنجان
ذرت ۳۰۰ گرم
پیازچه ۶ عدد
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر پیاز ۱/۲ قاشق چای خوری
نان تورتیلا ۱۶ عدد
پنیر مونتری جک ۲ فنجان
ساندویچ برنج ولوبیا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ساندویچ برنج ولوبیا
روش ساخت
مرحله 1برنج را بپزید و کنار بگذارید.
مرحله 2در این زمان، روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید و گرم کنید. پیاز، سیر، فلفل جالاپنو و زیره را به روغن اضافه کنید و تفت دهید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید و گاه گاهی هم بزنید تا اینکه پیاز ها نرم شوند مواظب باشید که سیر ها نسوزند.
مرحله 3سپس رب گوجه را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید.
مرحله 4یک کنسرو لوبیا را اضافه کرده و داخل تابه له کنید و کنسرو دوم لوبیا را اضافه کنید و هم بزنید و آنها را به جوش آورید و حرارت را ملایم کنید تا غلیظ شود و بگذارید به مدت 10-12 دقیقه آرام بجوشد و گاه گاهی هم بزنید.
مرحله 5ذرت را اضافه کنید و به مدت 2-3 دقیقه بیشتر بپزید و پودر سیر و پودر پیاز را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید و با پیازچه و برنج پخته مخلوط کنید.
مرحله 6نان های تورتیلا را در ماکروویو به مدت 30-40 ثانیه قرار دهید تا گرم شوند و داخل نان ها دو سوم فنجان مخلوط لوبیا و برنج و یک چهارم فنجان پنیر بریزید.
مرحله 7نان ها را ببندید و روی سینی قرار دهید و در صورت تمایل با سالسا و خامه ترش سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین