سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ ساندویچ با شیره بادام

ساندویچ با شیره بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
نان تست ۱۴ تکه
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱/۴ فنجان
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۴ قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
شکر ۲ قاشق غذا خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
گردو ۱/۲ فنجان
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
مربای زردآلو ۱ فنجان
آب پرتقال ۱/۲ فنجان
اسانس بادام ۱/۲ قاشق چای خوری
ساندویچ با شیره بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ساندویچ با شیره بادام
روش ساخت
مرحله 1طرز تهیه مواد داخل ساندویچ
مرحله 2پنیر خامه ای، شکر، دارچین و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند و با گردو ها مخلوط کنید و با قاشق روی هفت تکه از نان های تست بریزید و روی هر نان یک تکه دیگر از نان را قرار دهید.
مرحله 3طرز تهیه شیره بادام
مرحله 4تمام ترکیبات قید شده برای تهیه شیره را داخل یک قابلمه کوچک مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به جوش آورید و به مدت 2 دقیقه گاه گاهی آن ها را هم بزنید.
مرحله 5سپس از روی حرارت بردارید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا اینکه شیره غلیظ و خنک شود.
مرحله 6طرز تهیه ساندویچ
مرحله 7تخم مرغ، شیر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله 8فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت چند دقیقه گرم کنید و خاموش کنید.
مرحله 9ساندویچ ها را تک تک داخل مخلوط شیر و تخم مرغ قرار دهید و بعد ساندویچ ها را به تابه انتقال دهید و آن ها را سرخ کنید و بعد داخل فر گرم قرار دهید تا گرم بمانند سپس با شیره بادام سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین