زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
نان تست ۱۴ تکه |
تخم مرغ ۴ عدد |
شیر ۱/۴ فنجان |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۴ قاشق غذا خوری |
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
گردو ۱/۲ فنجان |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
مربای زردآلو ۱ فنجان |
آب پرتقال ۱/۲ فنجان |
اسانس بادام ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | طرز تهیه مواد داخل ساندویچ |
مرحله 2 | پنیر خامه ای، شکر، دارچین و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند و با گردو ها مخلوط کنید و با قاشق روی هفت تکه از نان های تست بریزید و روی هر نان یک تکه دیگر از نان را قرار دهید. |
مرحله 3 | طرز تهیه شیره بادام |
مرحله 4 | تمام ترکیبات قید شده برای تهیه شیره را داخل یک قابلمه کوچک مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به جوش آورید و به مدت 2 دقیقه گاه گاهی آن ها را هم بزنید. |
مرحله 5 | سپس از روی حرارت بردارید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا اینکه شیره غلیظ و خنک شود. |
مرحله 6 | طرز تهیه ساندویچ |
مرحله 7 | تخم مرغ، شیر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. |
مرحله 8 | فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت چند دقیقه گرم کنید و خاموش کنید. |
مرحله 9 | ساندویچ ها را تک تک داخل مخلوط شیر و تخم مرغ قرار دهید و بعد ساندویچ ها را به تابه انتقال دهید و آن ها را سرخ کنید و بعد داخل فر گرم قرار دهید تا گرم بمانند سپس با شیره بادام سرو نمایید. |