سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ ساندویچ استیک

ساندویچ استیک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۳ حبه
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
نان ۴ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد
استیک ۱ کیلوگرم
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری
پنیر پروولون ۸ برش
سس استیک ۱/۲ قاشق چای خوری
ساندویچ استیک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ساندویچ استیک
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه ساندویچ استیک، ابتدا فر را روی 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
مرحله 2سس مایونز، سیر، و پنیر پارمسان را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3حرارت را کم کنید و با دقت استیک و پیاز ورقه شده را در تابه قرار دهید و نمک دریا و سس استیک را اضافه کنید و خوب حرارت دهید تا استیک ها کاملا مغز پخت شوند. (استیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.)
مرحله 4داخل نان ساندویچی ها را کمی خالی نموده و سس مایونز سیر و پارمسان را در هر دو طرف نان بریزید.
مرحله 5به مقدار دلخواه، از استیک و پیاز مخلوط به طور مساوی در میان نان قرار دهید.
مرحله 6روی هر کدام، 2 برش پنیر پرولون بگذارید وچاشنی ایتالیایی بپاشید.
مرحله 7ساندویچی ها را درون فوبل بگذارید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
مرحله 8ساندویچ استیک ها را از فر خارج نموده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین