زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ قاشق غذا خوری |
سیر ۳ حبه |
سس مایونز ۱/۲ پیمانه |
نان ۴ عدد |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ عدد |
استیک ۱ کیلوگرم |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری |
پنیر پروولون ۸ برش |
سس استیک ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | برای تهیه ساندویچ استیک، ابتدا فر را روی 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. |
مرحله 2 | سس مایونز، سیر، و پنیر پارمسان را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | حرارت را کم کنید و با دقت استیک و پیاز ورقه شده را در تابه قرار دهید و نمک دریا و سس استیک را اضافه کنید و خوب حرارت دهید تا استیک ها کاملا مغز پخت شوند. (استیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.) |
مرحله 4 | داخل نان ساندویچی ها را کمی خالی نموده و سس مایونز سیر و پارمسان را در هر دو طرف نان بریزید. |
مرحله 5 | به مقدار دلخواه، از استیک و پیاز مخلوط به طور مساوی در میان نان قرار دهید. |
مرحله 6 | روی هر کدام، 2 برش پنیر پرولون بگذارید وچاشنی ایتالیایی بپاشید. |
مرحله 7 | ساندویچی ها را درون فوبل بگذارید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. |
مرحله 8 | ساندویچ استیک ها را از فر خارج نموده و سرو کنید. |