زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شاهی ۱ دسته |
نعنا ۱/۲ فنجان |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
گشنیز ۱/۲ فنجان |
شکر ۲ قاشق چای خوری |
سرکه برنج ۲ قاشق غذا خوری |
گوشت گاو ۸۰۰ گرم |
روغن زیتون ۱/۲ فنجان |
سیر ۳ حبه |
موسیر ۳ عدد |
گوجه فرنگی ۶ عدد |
فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چای خوری |
نان ساندویچ ۸ عدد |
مرحله 1 | فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد (500 درجه فارنهایت) گرم کنید و طبقه میانی آن را آماده کنید. |
مرحله 2 | گوجه فرنگی را با موسیر، سیر، روغن و نمک را داخل یک دیس 3 لیتری لبه دار پهن قرار دهید و مخلوط کنید. سپس گوجه ها را داخل دیس از سمتی که برش خورده اند، بچینید و آنها را به مدت 35 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نرم تر شود (ولی در ظاهر آنها تغییری پیدا نشود) و شروع به برشته شدن بکنند و بعد آنها را بیرون بیاورید تا در فضای اتاق خنک شوند. |
مرحله 3 | وقتی گوجه ها خنک شدند، منقل را آماده کنید. |
مرحله 4 | روی هر کدام از استیک ها نمک و فلفل بپاشید. سینی منقل را چرب کنید و بعد استیک ها را روی آن بپزید (اگر منقل شما گازی است درب آن را ببندید). سپس استیک ها را بچرخانید و به مدت 5 تا 6 دقیقه بپزید و بعد از پخته شدن آنها را به تخته برش انتقال دهید. |
مرحله 5 | دو طرف تکه های نان را با روغن گوجه فرنگی ها و روغن منقل چرب کنید و سپس به مدت یک دقیقه روی منقل تست کنید. سرکه را با شکر مخلوط کنید تا اینکه شکر آب شود و سپس گشنیز و نعناع را به آن اضافه کنید. |
مرحله 6 | روی هر طرف از نان ساندویچ ها یک قاشق غذاخوری از مخلوط سبزیجات و سرکه بریزید. استیک ها را به اندازه نان ها برش دهید. سپس ساندویج را با استیک، گوجه، موسیر و شاهی درست کنید. |