سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ ساندویچ استیک با گوجه فرنگی

ساندویچ استیک با گوجه فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
شاهی ۱ دسته
نعنا ۱/۲ فنجان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
گشنیز ۱/۲ فنجان
شکر ۲ قاشق چای خوری
سرکه برنج ۲ قاشق غذا خوری
گوشت گاو ۸۰۰ گرم
روغن زیتون ۱/۲ فنجان
سیر ۳ حبه
موسیر ۳ عدد
گوجه فرنگی ۶ عدد
فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چای خوری
نان ساندویچ ۸ عدد
ساندویچ استیک با گوجه فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ساندویچ استیک با گوجه فرنگی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد (500 درجه فارنهایت) گرم کنید و طبقه میانی آن را آماده کنید.
مرحله 2گوجه فرنگی را با موسیر، سیر، روغن و نمک را داخل یک دیس 3 لیتری لبه دار پهن قرار دهید و مخلوط کنید. سپس گوجه ها را داخل دیس از سمتی که برش خورده اند، بچینید و آنها را به مدت 35 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نرم تر شود (ولی در ظاهر آنها تغییری پیدا نشود) و شروع به برشته شدن بکنند و بعد آنها را بیرون بیاورید تا در فضای اتاق خنک شوند.
مرحله 3وقتی گوجه ها خنک شدند، منقل را آماده کنید.
مرحله 4روی هر کدام از استیک ها نمک و فلفل بپاشید. سینی منقل را چرب کنید و بعد استیک ها را روی آن بپزید (اگر منقل شما گازی است درب آن را ببندید). سپس استیک ها را بچرخانید و به مدت 5 تا 6 دقیقه بپزید و بعد از پخته شدن آنها را به تخته برش انتقال دهید.
مرحله 5دو طرف تکه های نان را با روغن گوجه فرنگی ها و روغن منقل چرب کنید و سپس به مدت یک دقیقه روی منقل تست کنید. سرکه را با شکر مخلوط کنید تا اینکه شکر آب شود و سپس گشنیز و نعناع را به آن اضافه کنید.
مرحله 6روی هر طرف از نان ساندویچ ها یک قاشق غذاخوری از مخلوط سبزیجات و سرکه بریزید. استیک ها را به اندازه نان ها برش دهید. سپس ساندویج را با استیک، گوجه، موسیر و شاهی درست کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین