زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
نان باگت ۲ عدد |
مرغ ۱ عدد |
خیارشور ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
پیاز ۱ پیمانه |
هویج ۱/۲ پیمانه |
سیب زمینی آب پز ۴ عدد |
تخم مرغ ۲ عدد |
پنیر پیتزابه مقدار لازم |
زعفرانبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در ابتدا سینه مرغ پخته و ریش شده و خیارشور و فلفل دلمه و نمک و فلفل وپیاز و هویج و پنیر پیتزا را داخل کاسه ای ریخته وهم میزنیم |
مرحله 2 | در ظرف دیگری سیب زمینی های آب پز شده را رنده میکنیم وبه آن زردچوبه و زعفران و تخم مرغ و نمک اضافه کرده و خوب هم میزنیم و کنار میگذاریم |
مرحله 3 | باگت هارو که بریدیم خمیر داخلش رو خارج کرده و داخلش را با مواد مرغی پر میکنیم |
مرحله 4 | بعد هر دو طرف باگت رو از مواد سیب زمینی میزنیم و داخل روغن سرخ میکنیم |
مرحله 5 | وقتی هر دو طرف سرخ شد ساندویج ها آماده است . نوش جان |