سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی سالمون بخار پز

سالمون بخار پز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
فیله سالمون ۱۳۰۰ گرم
قارچ ۷۰ گرم
تره‌ فرنگی ۱/۲ پیمانه
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
سس سویا ۱ قاشق سوپ خوری
جعفری ۱ قاشق سوپ خوری
روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل دلمه ای ۱/۸ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
سالمون بخار پز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالمون بخار پز
روش ساخت
مرحله 18 قارچ متوسط تقریبا 70 گرم است، ساقه آنها را بگیرید و نازک خرد کنید تا یک پیمانه شوند. تره فرنگی ها را نصف کرده و نازک خرد کنید. سپس آن را بشویید.
مرحله 2یک عدد تره فرنگی بزرگ کافی است و فقط از قسمت های سفید آن استفاده کنید.
مرحله 33 حبه سیر متوسط را ریز خرد کنید تا 1 قاشق سوپخوری شوند. جعفری را نیز خرد کنید
مرحله 4سالمون را شسته و آنها را کاملاً خشک کنید. طرف پوست فیله ها را روی ظرفی ضد حرارت و کم عمق قرار داده و اجازه دهید برای 15 دقیقه در دمای اتاق باقی بمانند
مرحله 5فلفل قرمز، ½ قاشق چایخوری نمک و ⅛ قاشق سوپخوری فلفل سیاه را روی فیله ها پاشیده، سیر، تره فرنگی و قارچ ها را به ترتیب روی آنها اضافه کنید.
مرحله 6ظرف سالمون را در بخارپز قرار دهید. در بخارپز را بگذارید و برای 8 تا 10 دقیقه ماهی را بپزید تا کاملاً همه جای آن پخته شود
مرحله 7با فرو کردن چنگال در ضخیمترین قسمت ماهی چک کنید که خوب پخته است یا نه. وقتی از پخت ماهی ها مطمئن شدید سالمون و مواد بخارپز شده را به ظرف منتقل کنید
مرحله 8سس سویا را روی ماهی بریزید
مرحله 9سپس روغن زیتون و کنجد را درون تابه کوچکی ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود (حواستان باشد که روغن زیاد داغ نشود که دود کند و بوی سوختگی بدهد).
مرحله 10روغن داغ شده را روی سالمون و سبزیجات بخارپز شده که در بشقاب سرو قرار دارند بریزید تا پوششی کرانچی روی ماهی ایجاد شود. سپس با جعفری خرد شده تزئین کنید و سریع تا داغ است سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین