سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



یونانی سالاد یونانی با کباب گوشت

سالاد یونانی با کباب گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
خیار ۱ عدد
پنیر فتا ۱ فنجان
استیک ۴۵۰ گرم
سس سالاد ۱ فنجان
کاهو ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱۲ عدد
زیتون ۲۰ عدد
سالاد یونانی با کباب گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد یونانی با کباب گوشت
روش ساخت
مرحله 1تکه های گوشت را داخل یک کیسه ی پلاستیکی نگه دارنده ی غذا با حجم 4 لیتر قرار دهید. نصف فنجان از سس را به آن اضافه کنید. در کیسه را ببندید. تکان بدهید تا همه ی گوشت ها با سس پوشانده شود. به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
مرحله 2گریل را گرم کنید. تکه های گوشت را با 8 سیخ فلزی 25 سانتی متری به سیخ بکشید. مواد مزه دار کننده را پاک کنید.
مرحله 3زمانی که برای گریل کردن آماده شدند، سیخ های کباب را روی شعله ی نسبتاً زیاد گریل گازی و یا با فاصله ی 10 تا 15 سانتی متری از ذغال ها در گریل ذغالی قرار دهید. به مدت 9 تا 11 دقیقه تا زمانی که بیف به اندازه ی مطلوب بپزد کباب کنید. یک مرتبه بچرخانید.
مرحله 4در همین حین کاهو را میان بشقاب های غذاخوری پخش کنید. روی هر کدام به یک اندازه خیار، زیتون، گوجه فرنگی و پنیر بریزید. نصف فنجان سس سالاد باقیمانده را قطره قطره روی آن بچکانید. گوشت کباب شده را روی مواد سالاد قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین