زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
سرکه ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد |
نخود فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
خیارشور ۳ عدد |
زیتون سبز ۱۰ عدد |
تن ماهی ۲ قاشق سوپ خوری |
گل کلم ۱ عدد |
مرحله 1 | ابتدا در قابلمه ای مقداری آب و نمك را به جوش بیاورید.گل کلم شسته و آن را خرد کنید و اجازه دهید یك ربع داخل آب در حال جوش بجوشند. |
مرحله 2 | گل کلم ها را پس از این مدت زمان با آب سرد خوب آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی اش برود.نخود فرنگی را با مقداری آب و نمك بپزید. |
مرحله 3 | تن ماهی را داخل توری بریزید و با پشت قاشق روغن اضافی آن را بگیرید.فلفل دلمه ای را خلالی خرد کنید ، هسته های زیتون ها را بگیرید ، خیارشور را حلقه ای خرد کنید. |
مرحله 4 | فلفل دلمه ای خرد شده ، زیتون ها ، خیارشور ، گل کلم پخته ، نخود فرنگی پخته و تن ماهی را باهم مخلوط کنید ، سالاد را در ظرف بریزید و مخلوط سرکه و روغن زیتون را روی آن بدهید و مصرف کنید. |