سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد گردو و جو پرک

سالاد گردو و جو پرک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
گردو ۱ پیمانه
جو پرک ۱ پیمانه
گریپ‌ فروت ۲ عدد
پیازچه ۱ عدد
کاهو ۲ پیمانه
جعفری ۱/۲ پیمانه
گشنیز ۱/۲ پیمانه
برگ ریحان ۱/۲ پیمانه
چغندر ۲ عدد
دانه اناربه مقدار لازم
سس خردل ۲ قاشق سوپ خوری
عسل ۱/۲ قاشق چای خوری
آب لیمو ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سالاد گردو و جو پرک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد گردو و جو پرک
روش ساخت
مرحله 1ابتدا جو را بشویید و سپس آن را همراه با مقداری آب و کمی نمک بپزید. جو های پخته را داخل یک سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله 2در یک کاسه مناسب پیازچه خرد شده، کاهوی خرد شده، جعفری، ریحان و گشنیز خرد شده را بریزید و با هم مخلوط کنید. گریپ فروت را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید. چغندر ها را هم بعد از آنکه پختید، پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید.
مرحله 3یک ظرف مناسب برای سالاد انتخاب کنید. داخل آن مقداری از مخلوط کاهو بریزید. کمی جو، گردو و دانه انار روی آن بریزید. حالا تکه های گریپ فروت را روی مواد بچینید. دوباره مقداری از مخلوط کاهو را روی مواد بریزید، سپس جو پخته را روی آن بریزید. حالا تکه های چغندر را روی آن بچینید. بقیه مخلوط کاهو را روی مواد بریزید. در انتها بقیه گردوی خرد شده و دانه های انار را بریزید.
مرحله 4حالا سس سالاد را آماده کنید. به این صورت که همه مواد برای تهیه سس را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. حالا مقداری از سس را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک یا آب لیمو اضافه کنید. سس را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین