زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
کلم سفید ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
پیازچه ۱/۲ لیوان |
کلم بروکلی ۱/۲ لیوان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا كلم را به صورت درسته داخل آب سرد قرار داده و چند دقیقه صبر كنید.سپس مقداری نمك داخل آب بریزید و كلم را بشویید. |
مرحله 2 | با چاقو آن را به 4قسمت تقسیم كرده(به صورت +برش دهید)و با آب كاملا آبكشی كنید و بعد آن را با چاقو به صورت رشته ای خرد كنید. |
مرحله 3 | کلم ها را به صورت باریک و رشته ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را نیز بصورت خلالی و باریک خرد کنید.كلم بروكلی را گل كنید و خوب بشویید و داخل آب جوش انداخته و كمی نمك به آن بزنید و چند دقیقه صبر كنید تا كمی نرم شود.سپس با آب سرد آبكشی كنید. |
مرحله 4 | فلفل دلمه ای را هم به صورت رشته ای خرد كرده و هر رشته را به 2یا 3قسمت تقسیم كنید. |