سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد پاستای یونانی

سالاد پاستای یونانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پاستا ۲.۵ فنجان
پیاز قرمز ۲/۳ فنجان
گوجه فرنگی گیلاسی ۱۵ عدد
خیار ۱ فنجان
زیتون ۳/۴ لیوان
فلفل سبز ۳/۴ لیوان
پنیر فتا ۱ فنجان
سرکه قرمز ۱/۳ فنجان
آب لیمو ۲ قاشق چای خوری
سیر ۱.۵ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
پونه کوهی ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱/۲ فنجان
سالاد پاستای یونانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد پاستای یونانی
روش ساخت
مرحله 1یک قابلمه آب و نمک را به جوش بیاورید . پاستا را در آن بپزید تا به درجه ی پخت مناسب برسد. پاستا را آبکش کنید و در یک کاسه ی بزرگ بریزید تا کمی خنک شود.
مرحله 2وقتی پاستا خنک می شود سس را درست کنید.
مرحله 3در یک کاسه ی کوچک همه ی مواد سس به جز روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. زمانی که با همزن آنها را می زنید روغن زیتون را کم کم به سس اضافه کنید. سس را طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید.
مرحله 4پیاز قرمز، گوجه فرنگی، خیار، زیتون، فلفل سبز و پنیر فتا را در کاسه ی پاستا بریزید.
مرحله 5سس را روی پاستا بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس در ظرف پاستا را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل 3 ساعت و حداکثر یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا خنک شود
مرحله 6 موقعی که خواستید سالاد را سرو کنید دوباره آن را هم بزنید و سالاد را به صورت سرد یا در دمای اتاق میل نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین