زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
فلفل قرمز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۳/۴ پیمانه |
آووکادو ۱ عدد |
انبه ۱ عدد |
پیاز قرمز ۱ پیمانه |
گوجه فرنگی ۱.۵ پیمانه |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
سینه مرغ ۴۵۰ گرم |
فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکر ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
گشنیز ۱/۴ پیمانه |
آب لیمو ۱/۴ پیمانه |
پاستا ۱۱۵ گرم |
مرحله 1 | پاستا را داخل آب و نمک بپزید و آبکش کنید. |
مرحله 2 | داخل غذاساز، آب لیمو، گشنیز، روغن، شکر، نصف قاشق چایخوری نمک، پودر سیر، زیره و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 3 | سینه های مرغ را نمک و فلفل سیاه بزنید و روی منقل یا داخل فر کبابی کنید تا پخته شوند. سپس آنها را خرد کنید. |
مرحله 4 | در یک کاسه بزرگ، پاستا، مرغ، گوجه فرنگی، پیاز قرمز، آووکادو، انبه، فلفل های دلمه ای و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. سس گشنیز و لیمو را روی آن بریزید و سرو کنید. |