سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد میگو

سالاد میگو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
میگو ۵۰۰ گرم
برگ کاهو ۲۰۰ گرم
برگ نعنا ۱/۴ پیمانه
ریحان ۱/۴ پیمانه
خیار ۲ عدد
گوجه فرنگی گیلاسی ۲۰۰ گرم
گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری
پیازچه ۳ عدد
بادام زمینی ۴ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم
سس خردل ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۱.۵ قاشق سوپ خوری
سرکه سیب ۱ قاشق سوپ خوری
سیر ۱ حبه
آبلیمو ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سالاد میگو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد میگو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا میگوها را آماده كنید. به این‌صورت كه در یك تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید.
مرحله 2میگو ها را آغشته به نمك و فلفل كنید. بعد از اینكه پیاز نرم و طلایی شد، میگوها را داخل تابه بریزید و همراه با پیاز آنها را تفت دهید. بعد از اینكه میگوها كاملا سرخ شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا میگوها خنك شوند.
مرحله 3گوجه گیلاسی‌ها را از وسط نصف كنید و داخل یك ظرف بریزید. برگ‌های كاهو و خیارها را حلقه‌ای خرد كرده و داخل كاسه بریزید. نعنا، ریحان، گشنیز، پیازچه و بادام زمینی ودر انتها میگو را اضافه كنید.
مرحله 4در یك كاسه مواد لازم برای تهیه سس را بریزید و با هم مخلوط كنید. به میزان لازم نمك و فلفل هم بریزید و خوب هم بزنید تا سس یكدستی حاصل شود. سس را تا موقع سرو، داخل یخچال بگذارید.
مرحله 5سس را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود، سپس سرو كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین